Vendégház

Jelenleg vendégházunk befogadóképessége 5 szobával összesen 18 fő elszállásolására alkalmas, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik (zuhanyzó, WC, törölköző, WC papír). A helyiségek berendezésében meghatározók a tájhoz illő módon a természetes natúr faanyagok, valamint a nyugtató vizuális hatású, vidám színvilág. A vendégház egy külön helyiségében került kialakításra egy közös, jól felszerelt, étkezővel ellátott konyha, ahol vendégeink kényelmesen elkészíthetik ételeiket. Felszereltsége: mikro, hűtők, étkészletek, gáztűzhely, sütő, bogrács, tűzifa, nyársbotok, de egyedi igények alapján vállaljuk reggeli elkészítését is.

Minden szobához hangulatos, árnyas-ligetes, kerti bútorral ellátott terasz tartozik.

A kert hátsó részében kialakított szabadtéri főzésre, illetve sütésre alkalmas tűzrakóhelyen vendégeink maguk készíthetik el a finom, házias ételeket. A tűzrakóhelyen lehetőség van szalonnasütésre, grillezésre és bográcsban főzött ételek elkészítésére is (a szükséges eszközöket biztosítjuk).

A vendégház területén 4 személyautó részére zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.

Ingyenes WIFI a vendégház területén.

Jöjjön el hozzánk Felsőtárkányba, a Bükk „kapujába”, felejtse el a feszültséggel teli hétköznapokat, élvezze a természet adta nyugalmat, a madarak csicsergését és a végtelen természetet!